Összetétel: II-es típusú hidrolizált kollagén por, vörös szőlőpor, gránátalmapor,
fekete bodzabogyópor, fekete ribizlipor, fekete áfonyapor, fekete berkenyepor.
Készült: szigorúan ellenőrzött alapanyagokból, II-es típusú hidrolizált kollagén por, vörös szőlőlé, gránátalmalé, feketebodzabogyólé, fekete ribizlilé, fekete áfonyalé, feketeberkenyelé és maltodextrin felhasználásával,
kíméletes vákuumszárításos eljárással, HACCP minőségbiztosítási rendszerben.
Hozzáadott cukrot, színezéket, tartósítószert NEM tartalmaz.
Felhasználási javaslat: Naponta 1 alkalommal 12 gramm evôkanálnyi gyümölcsport 1-1,5 dl vízben elkeverve
azonnal fogyasztható.
100 gramm termékben:
Energia (kJ) 1527
Energia (kcal) 364
Zsír (g) 0,1
ebbôl telített zsírsav (g) 0,0
Szénhidrát (g) 41,8
ebből cukor (g) 17,5
Rost (g) 0,0
Fehérje (g) 45,7
Só (g)* 0,03
* Az élelmiszer kizárólag a nátrium természetes jelenlétéből adódóan tartalmaz sót.
Allergén információ: az üzem területén zeller sűrítmény feldolgozás is történik
Száraz, hűvös, fénytől és sugárzó hőtől védett helyen tartandó!
Felhasználáskor csak száraz kanalat használjon, ezután mindig jól zárja le a dobozt. Felbontást követôen
3 hónapon belül célszerű elfogyasztani a terméket, mert a védőfólia felnyitását követôen, hosszabb állás után a gyümölcspor kristályos szemcséi a levegô nedvességtartalmának hatására összetapadhatnak. Ez nem befolyásolja a termék szavatosságát, folyadékban továbbra is oldható marad.
Minôségét megőrzi: felbontás nélkül a gyártástól számított 1 évig